6333 7225 // ungdomsskolen@nyborg.dk

Aldersgrænse
For alle unge.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Har du lyst til at lære tysk? Være i stand til at bestille mere ved grænsen end ”eine Bockwurst mit Pommes, bitte” eller bare generelt blive bedre til at forstå og tale tysk så kom onsdag kl. 17:00 – 18:30 til tysk på Ungdomsskolen.
Vi kombinerer leg og læring på holdet og arbejder med interessante emner. Derudover arbejder vi også henimod den mundtlige og den skriftlige prøve i 9. klasse. Der vil dog også være plads til de unge mennesker, som har brug for lidt lektiehjælp på alle klassetrin.
Der er plads til alle, som er interesseret i at forbedre sig og som vil give den en ekstra tand på et fantastisk fremmedsprog.
Dan kan garantere jer en uddannet tysklærer, der er dedikeret i at få det bedste tysk frem i jer og have det sjovt imens.

Andre hold i samme kategori