6333 7225 // ungdomsskolen@nyborg.dk

Teaterture

Kreativ 🌈

Tid og sted
Vi mødes på Hyrdegyden 4 og kører samlet i Ungdomsskolens busser
Aldersgrænse
For alle unge.
Pris
240 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

I den kommende sæson fortsætter Odense Teater  samarbejdet med en række fynske Ungdomsskoler. Det betyder, at man tre gange i løbet af sæsonen kan komme med Ungdomsskolen i teatret. Der er plads til 16 unge fra hver kommune og Ungdomsskolen sørger for transporten og alt det praktiske. Udover at se forestilling, kan det være vi møder en skuespiller, får en rundvisning, ser hvordan teknikken virker eller noget helt fjerde.
Du betaler selv for teaterbilletten, som koster 240 kr. for alle tre billetter.

Ronja Røverdatter onsdag 9. november 2022 kl. 17.30.
Astrid Lindgrens elskede historie om Ronja og Birk, Mattisrøvere, skovhekse med meget mere. Komponist Nikolaj Busk har skrevet helt ny folkemusikinspireret musik til denne version af historien.

Introduktion Ronja Røverdatter

Kl. 16.00 – 16.30: Mød scenograf Camilla Bjørnvad, hvor I kan høre om arbejdet med at skabe scenografisk univers og kostumer til Ronja Røverdatter.


1984 mandag 30. januar 2023 kl. 19.30.
En helt ny dramatisering af George Orwells skræmmende aktuelle historie om manipulation, magt og overvågning. Vi følger den unge mand Winston i hans forsøg på at få lov til at tænke selv i et samfund hvor Big Brother is watching you.

Introduktion 1984
Kl. 18.00-18.30: Mød skuespillerne Niels Skovgaard Andersen og Cecilie Gerberg og hør om deres arbejde med forestillingen og om arbejdet som skuespiller generelt.


I dit korte liv onsdag 3. maj 2023 kl. 19.30.
En teaterkoncert om ungdommens styrke og alderdommens sårbarhed med musikalske perler fra flere generationers soundtrack lige fra Kai Normann Andersen til The Minds of 99.

Introduktion I dit korte liv
Kl. 18.00 – 18.30: Mød skuespillerne Freja Klint Sandberg og Nicolai Jandorf og hør om skuespillernes arbejde med en musikforestilling.Andre hold i samme kategori